Drury House

LocationLondon, UK
ClientHale Brown Architects
CompletionJanuary 2017

In need of a light touch refurbishment, Hale Brown Architects were appointed to refresh a number of areas in Drury House.


The prominent office building in Covent Garden has an unusual geometry which inspired the triangular motif that features throughout the refreshed areas.


Hale Brown Architects decluttered and reconfigured the reception area to create an open, minimalist space with a monochrome palette. Complementing the geometric design idea, Fold was specified to feature in the new space.


The clean lines and multi-faceted surface of the Fold reception desk complemented the new geometric motif featured throughout the building. Positioned under a triangular lighting feature, the custom all white Fold continues the monochrome aesthetic contrasting against the slate grey walls.